Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

CONNECTING PEOPLE Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Ω !


Αναρωτιέται κανείς πως μπορεί μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα, από την στιγμή δηλαδή που η νέα διοίκηση πάτησε το πόδι της στην ''καμμένη γη'' που κληρονόμησε από την προηγούμενη τοπική αρχή, να έχουν βγει τόσες πολλές εντολές πληρωμής (π.χ ΔΟΠΑΩ) αλλά και αρκετές απευθείας αναθέσεις. Όταν προεκλογικά ο δήμος Ωραιοκάστρου -σύμφωνα τότε με τον κ. Γαβότση- σχοινοβατούσε πάνω από το απειλητικό κενό της χρεωκοπίας.
Ένα από τα παραδείγματα που δείχνει την ...υπερηχητική μετάβαση από την φτώχεια στην ευημερία της οικονομίας, είναι η πρόταση του προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Ω Ηλία Ζιακούλη για την προμήθεια δώδεκα κινητών τηλεφώνων του προσωπικού της κοινωνικής μέριμνας.Η απόφαση αυτή αναρτήθηκε στην διαύγεια στις 24 Σεπτεμβρίου 2014, πριν καλά-καλά δηλαδή συμπληρωθεί ένας μήνας από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης.
''Το προσωπικό της υπηρεσίας Β.Σ.Σ ευρίσκεται όλη μέρα εκτός γραφείου σε προγραμματισμένες ή μη επισκέψεις με αποτέλεσμα να μη μπορούν να εξυπηρετηθούν άτομα που χρειάζονται μία παρέμβαση άμεση εφόσον η έδρα της επιχείρησης δεν μπορεί να ενημερώσει για το αίτημα" αναφέρει η πρόταση. 
Δεν τίθεται θέμα για την υπερπολύτιμη βοήθεια και προσφορά των εργαζομένων (όσοι υπάρχουν ακόμα) της κοινωνικής μέριμνας. Εντύπωση όμως προκαλεί η άμεση σπουδή του προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Ω για την αγορά των κινητών τηλεφώνων, μια ανάγκη που δεν υπήρχε για περίπου τέσσερα χρόνια πριν, όχι μόνο για την ΔΗ.Κ.Ε.Ω αλλά για καμία υπηρεσία και για κανένα πρόσωπο του δήμου Ωραιοκάστρου. Χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση...