Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

STREET BASKETBALL 3x3 στο ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ

Η Ενοριακή Νεανική Εστία του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με το ενημερωτικό site oraiokastro-city.blogspot.gr διοργανώνει το 1ο Street Basketball 3x3 στο Ωραιόκαστρο. Πρόκειται για μία αμιγώς αθλητική εκδήλωση που έχει στόχο, αφενός να προάγει το υγιές αθλητικό πνεύμα, αφετέρου να ενισχύσει τις Κοινωνικές Δομές τις Ενορίες μας και συγκεκριμένα το Κοινωνικό Φροντιστήριο και την Τράπεζα Τροφίμων, μέσα από τις χορηγίες που θα προκύψουν και τις παράλληλες δράσεις που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του τουρνουά. 
Το 1ο Street Basketball 3x3 θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 27 & 28 Σεπτεμβρίου στο ανακαινισμένο γήπεδο basket που βρίσκεται στο πάρκο των Απ. Πέτρου & Παύλου (θέση βουναλάκι) επί των οδών Αριστοτέλους & Ιερέως Χρυσοστόμου, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
Ομάδες μπορούν να κατεβάσουν τόσο φυσικά πρόσωπα (π.χ. παρέες, εργαζόμενοι στα τοπικά καταστήματα, επιχειρηματίες κ.α.), όσο και διάφοροι φορείς (αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι, σχολεία, φροντιστήρια, ενορίες, σύλλογοι εργαζομένων, δημοτικές παρατάξεις κ.α.). Ο αριθμός των ομάδων του κάθε φορέα ή άλλου ενδιαφερόμενου είναι ελεύθερος. Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι δωρεάν.