Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΩΣ ''ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ'' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;

''Χαμηλά την ...εξέδρα'' τοποθετεί ο νέος δήμαρχος Α.Γαβότσης, ή μάλλον για την ακρίβεια την καταργεί(!) τελείως, σύμφωνα με το δελτίο τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Ωραιοκάστρου.
''Καταργούμε τις εξέδρες των επισήμων, αρχής γινομένης από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Δημοτική αρχή και πολίτες θα παρακολουθήσουμε από το πεζοδρόμιο.Θα σταθούμε δίπλα-δίπλα,θα τιμήσουμε τα ιστορικά πρόσωπα,την ιστορική διαδρομή και τον αγώνα τους και θα χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας, που θα παρελάσουν για όλη την κοινωνία του Ωραιοκάστρου.Δεν χρειάζονται εξέδρες επισήμων για τιμήσουμε τους ήρωές μας'' αναφέρει επί λέξη.
Φυσικά και το νόημα για το πνεύμα σύμπνοιας, εθνικής ομοψυχίας, συνεργασίας και αλληλεγγύης μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους, ιδιαίτερα σε τέτοιες στιγμές εθνικής περηφάνιας.
Αλλά το να καταργείς κάτι το οποίο δεν υπήρχε ούτε στην προηγούμενη διοίκηση του κ. Σαραμάντου,  θα έλεγε κανείς  επιεικώς, πως είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά. Ο τέως
δήμαρχος από την αρχή που ανέλαβε τα ηνία του δήμου Ωραιοκάστρου το 2010, ουδέποτε ανέβηκε σε εξέδρα σε παρόμοιες περιπτώσεις. Τις είχε ''καταργήσει'' άτυπα και χωρίς δελτία τύπου. Πως λοιπόν μπορεί να ''καταργηθεί'' κάτι το οποίο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ουδέποτε υπήρξε;